Kort

Åh vad jag gjort bort mig!!!
Skulle gå och köpa lite inför Alves dop imorgon, gudmor som jag är. På mitt Kontokort har jag aldrig mycket pengar ifall någon skulle ta kort eller id. Sen har jag fått ett nytt "blipp"kort jag aldrig använt. Tog med mig det också om jag mot all förmodan hade fel på kontokortet. Dessutom var jag lite osäker på hur mycket pengar jag hade på just kortkontot men tänkte att det går väl snabbt att föra över, för internetbanken funkade inte hemma. Dålig anslutning i nätverket hemma tänkte jag glatt.
Det var jättelång kö i affären och jag testade först stt blippa. 
-du måste aktivera kortet!
Sa sur kassörska. Eh. Nehe. Jag drog fram kontokortet och slog pin-koden,. "Köp nekat" tjöt maskinen. Eh.
-ok jag måste föra över pengar, kan du hålla grejerna en minut?
-ja, sa kassörskan och alla glodde kändes det som. Jag gick åt sidan och skulle logga in på internetbanken. Då hade dom problem med tekniken och jag försökte logga in så mycket att jag blev spärrad. Pinsamt fick jag gå hem utan grejer. Alltså. Inte lite genant.

(null)

Anette

Usch, vad jobbigt sånt är! Jag gör också som du, har aldrig mycket pengar på kortkontot och då gäller det att ha koll på hur mycket det finns!

Anette

Usch, vad jobbigt sånt är! Jag gör också som du, har aldrig mycket pengar på kortkontot och då gäller det att ha koll på hur mycket det finns på kontot!