Facebook en resa


(null)

(null)

När du har problem med att välja profilbild på Facebook. Den med texten VildaMatilda är på mitt "Matilda Jobb Skog" konto och är lite mindre privat än min första som bara heter det jag heter. 
Någonstans lärde jag mig att ha två konton, för jag har ett jobbnätverk och andra vänner som jag kanske inte alltid vill och kan dela lika mycket med,  som med  mitt privata. Det har varit tuff lärdom, verkligheten har elakt lärt mig att chefer, arbetskamrater, vissa vänner, media och uppdragsgivare inte bör veta allt. Brutalt och smärtande inser jag att jag inte kan skriva lika mycket om ohälsa och sjukdomar inför alla. Någon som ska anlita mig bör inte veta mina turer med ambulans och ständig kamp mot sjukdomar. Jag trodde aldrig jag skulle censurera mig så! Mitt motto har alltid, alltid varit att vara öppen med ALLT, särskild ohälsa. Var så less på "hur mår du? Bra" i min naiva värld ville jag visa hela livet, för livet är brett. På olika håll har jag känt att jag nog inte ska vara lika öppen. Tyvärr.
På min privata fb som jag numera i princip aldrig loggar in på, har jag följande profilbild:
(null)På något sätt har jag gått från mitt gamla konto och skriver och publicerar mest på jobb-kontot
(null)
Det är som jag gått från geggig ångest, ilska, blaha och psykiatrin, in till jobb och samhälle
-vilket jag faktiskt gjort. Nu också på Facebook utan att jag tänkt på det. Faktum är att jag trivs bäst på Matilda jobb Skog. Det är jag nu.
Såhär ser mitt gamla konto ut:
(null)