Tage alltså..

Jösses, Tage alltså. Bosse och Happy fick hälsa på honom i omgångar igår. Happy tyckte det var lite läskigt men höll sig nära virvelvinden. Bosse sa ifrån när han kom för nära men inga klor eller bett. 

Igår kväll la sig Tage vid min axel och somnade. Han härjar i trehundratjugo och sen slänger sig ner och sover 
(null)
 Inatt frös jag som tusan och var inte lite irriterad. Förstod inte att jag kunde stänga av fläktarna..
(null)
 

När jag steg upp och gick på toa började Tage vråla, upptäckt att han hatar att vara ensam. Så jag öppnade sovrumsdörren och lät dom vara. Happy håller sig nära Tage och Tage är som en orkan! Han går inte, han studsar! Hopp hopp hopp runt. Nu är det livat på värendsgatan!

(null)Apropå fläktar borde man köpa in ett gäng nu och sälja dyrt i sommar! Andrahandsmarknaden för fläktar förra sommarn var enorm!

Och Tage är inte uppväxt med låda, så jag har varit lite orolig för om det skulle bli mycket utanför lådan. Usch då- inte alls. Jag lyfte honom till kattlådan två gånger och han har så duktigt gått dit! Inte någonting utanför.

(null)

Kirsi

Han är så otroligt söt! Visst är kattungar (och hundvalpar) roliga, spring mellan golv och tak - och så PANG! - ett sovande, snarkande litet nystan. Vad härligt att det går bra mellan Bosse, Happy och Tage.