Nu startar det snart!

(Info studiecirkel ABF, Attention och VildaMatilda)

Måndag 19/8 drar jag igång studiecirkeln 
"Vi med npf 30+"


På Abf i samarbete med Attention Kronoberg. Vi bjuder på enkel fika. Tiderna är varannan måndag vid 17.00 och vi håller på till 19.00 med paus. Det är olika teman varje gång och cirkeln och hur den ska vara formar alla ihop. 
Det är inget du behöver plugga, vi ses, lyssnar och pratar. Det räcker gott med att du är du. Alla har mycket inombords. Det som sägs i studiecirkeln stannar där, vi kallar det moralisk tystnadsplikt.
Min tanke är ett andrum i vardagen- en paus från kaos eller bryta isolering, ett tillfälle att få träffa människor som förstår varandra och bli hörd och sedd. Många säger att det inte finns några de kan prata med om sådant vi tar upp på våra cirklar. Exempel inför imorgon:
"Hej!
På tisdag 30/7 17.00-18.30 är det dags för studiecirkel. Jag funderar på att antingen ha tema relationer eller tema identitet. Hur mycket ska man behöva berätta? Visst, fördomar krossas med hjälp av info, men ska man gå omkring som en nyhetskanal? Hur vill vi/du bli sedd? Vad ses vid jobbansökningar, vad ses vid dejt? Och familjen- vad ser dom? Att berätta om sitt mående/funktionsnedsättning ger rätt till hjälp och stöd, men vill man alltid det? Har du erfarenheter, både positiva och negativa?
Lämna gärna förslag på tema OCH meddela kommer/kommer inte.
Ha det bäst! 
🤘🏻🌸"


Var: Abf-huset arabygatan 80, Växjö
När: start måndag 19/8 17.00-19.00 sedan träffas vi varannan vecka under hösten
Kostnad: gratis
Anmälan: npfgruppen@gmail.com Senast 16/8
Helt fritt att prova på och alla har förståelse att du kanske inte orkar eller hinner varenda gång. Livet kan vara rätt tufft. Men för att en träff ska bli av krävs det minst 4 deltagare och  inför varje gång får alla påminnelse via mejl/sms och man måste svara om man kommer eller inte kommer så jag kan planera.