Imorgon blir det spa

Varit på jouren vilka gnisslade och ville skicka vidare mig till akuten. Men jag SKA iväg till spa imorgon med mamma på ett ställe som heter mossbylund! Så är det bara.
(null)

Mamma och jag bokade det för längesedan, faktiskt så fick jag pengar från en fond till spa-resa. Rekreation, ungefär. Båda har haft det lite sisådär skrev jag och när jag sökte pengar uttryckte nog jag mig bra, tydligen, med tanke på vad vi beviljades. 
Så mysigt; vi åker bara mamma och jag. Det blir 2-rätters middag, relaxavdelning, utomhuspool, strand, fin frukostbuffé, lyxiga behandlingar och vacker miljö vid havet i södra Skåne. Jisses vilka förväntningar! Jag har längtat efter detta hela sommaren, ända sen vi bokade!!! Mossbylund, som vi ska till, hade jag aldrig hört talas om, men när jag berättar för folk att vi ska dit verkar de flesta veta att det är superfint med god mat och fantastiskt spa. Träningshelger och träningsläger har dom också tydligen... träna är dock inget jag ska göra. Inte bada heller. 
Det är så spännande, trettiosex år och ska på mitt livs första ansiktsbehandling! 100 minuter lång skulle den vara och jag förväntar mig helrenovering, med tanke på prislappen. Fast fick 25% rabatt. I alla fall, ska göra den måndag förmiddag efter frukostbuffén. Då ingick bland annat skalp, hand, ansikts och nackmassage, portömning, djuprengöring, serumbehandlingar, peeling,  ögonbrynsplockning och ögonfrans- och brynfärgning. Lite nervös för portömning ska göra ont och tycker det gör ont att plocka brynen. Tänk om man ligger och lider?! Fjantigt, ojar mig för att plocka bryn och så ser jag ut som jag gör med ärr överallt. Det måste vara ett sundhetstecken att vara nervös över eventuell smärta för att klämma lite porer. Menar, det finns bra mycket värre grejer jag gjort mot mig själv än så. 🤪
Iiiih och 60 minuters massage imorgon kväll. En sådan där med varma stenar, vilket jag aldrig privat . Ååååh blir alldeles mjuk och nöjd inuti bara jag tänker på det. Det saknas muskler att massera, men det blir nog bra ändå!