Dåligt humör modell stor

Jag har upptäckt att jag har hemskt dåligt morgonhumör! Vid 06 skulle jag få antibiotika och nålen som då satt i vänsterfoten gjorde ont och jag tjurade. Sedan ville dom ta ultraljud på urinblåsan men det ville inte jag, för jag ville sova. Ultraljud visade på att det fanns 850 ml i blåsan och det är inte bra alls. Det var tvunget att tappas itu och jag ville inte, tog ett tag att bli tjatad och övertala.

Sen vid åtta var det dags att fippla med nålen igen och den gjorde svinont! Dessutom blev jag väckt IGEN och inte hunnit få medicin och dricka kaffe, då kan jag garantera er om att humöret var i botten när dom sa att dom ville att jag skulle bort till intensiven/Op där det finns stickhjäkp. och jag höll på att börja gråta.
-jag vill inte ha fler nålar!! Sätt cvk! Viiiill iiiinte
Men nä. Det skulle dit nål. Skötetskorna gullade, bad och bedde och är människor vänliga och schyssta går det inte att vara tvär. Inte för mig i alla fall. 
I rullstolen på väg till Op vaknade jag till och mitt vanliga jag var tillbaka. 
Dom fick sticka tre gånger och nu har jag nål i höger fot.
(null)

Anette

Det måste verkligen vara hemskt med en massa stickande! :-( Hoppas att du snart blir av med blodförgiftningen och att de kan sätta en ny port igen. Kraaam!