Dagbok rättspsyk igen
Var på Kosta outlet idag och köpte jeans i tre storlekar mindre än sist! YeSh!


Äter dåligt. Personal frågade vid lunchen men som tur är har ingen tjatat, det var väl Pihlen lite nu vid middagen. Jag blev lite nervös då faktiskt, men det gick fint. Pratade väl undan det som vanligt.
Sa nej till taktil massage idag. Måstd vara tuff, hård och hålla murarna uppe. Både för mig själv och mot personalen. Tvingas stänga av mycket. Vågar inte ens be om en kram för det gör mig svag och river murar och påverkar  maten som jag nu inte äter. Men personalen vet inte hur bräcklig, ensam och liten jag är längst in.
Det går så bra att inte äta. Målmedvetet. Sen, när jag blir smal kan jag låta folk komma nära, men inte nu. Och ingen knackar på dörren nu heller i och för sig,

Annette kom till mig sent igår kväll. Hon jobbade egentligen på andra avdelningen men hon kom och sa  bara "ute eller inne?" Vi gick ut och rökte och hon försökte prata, det var sååå skönt! Hon nådde fram även pm hon nog inte fick så mycket tillbaka hon sa flera gånger; "varför låter dom dig försvinna?" Antingen förstod hon så in i helvetd väl, eller var det ord som alla andra. Men TACK ändå om hon såg.