Nytt immunförsvar

Idag var det dags för påfyllning av immunförsvar. Först en vätska som luckrar upp vävnaderna och sedan tre deciliter plasma från blodgivare
(null)


Tyvärr blev det ingen tid till frukost hemma, före sjukhuset, men syster Elisabeth fixade macka och kaffe. Ingenting är för svårt eller omständigt för systrarna på infektionskliniken!
(null)

Sedan en bild på mitt vänstra lår. Blåmärke modell stort efter sprutor jag måste ta morgon och kväll och svullnad av dom, plus nu en himla massa immunförsvar insprutat i två nålar, en i vardera ben:
(null)Nu vet jag att jag kommer vara sjuk en vecka. Kroppen reagerar på nya immunförsvaret med aggressivitet. Det smittas inte men det känns som att ha en svår influensa. Värk i muskler och leder, utmattning, huvudvärk, frossa och frusenhet, feberkänsla och humör därefter.


Lena

Hur orkar du? Du är min idol faktiskt, läser dina rader och förundras hur du haft det och hur du har det i dag. Jobbar själv inom LSS och förundras/förfasas över hur du blivit bemött och att du trots det kämpar vidare och verkar i dag ännu ha ork att strida för dina rättigheter. Gillar verkligen dina katter också, mest Tage, för han är en busig en haha- Kram till dig och hoppas du kryar på dig snabbt.