Detta var ju inte bra

Jag har mått jättebra hela dagen idag. Mamma och jag var i stan och jag var på ortopedmottagningen och tog bort stygnen och Clips. Såret hade faktiskt läkt ganska bra, inte så mycket rört, utan det var ju det att stygn och sånt irriterar ju.,
Vi åt god lunch och jag smällde i mig massa sushi. Väl hemma så städade jag lite och plockade och gick omkring och kunde konstatera att rörelse gör att jag har mindre ont om jag väl sätter mig eller lägger mig efter.
Helt plötsligt nu så kände jag att Jisses vilken ångest jag har! Vad är det fundera på kring vad jag skulle kunna ha ångest för? Jag testade att andas lugnt och sådana strategier som jag har lärt mig genom åren. Det hjälpte inte. Till sist ringde jagHemtjänsten och bad dem ta med en syremättnads mätare när de kom till mig. När de väl kom så pendlade syremättnad mellan 75 och 78 %. Det är ju skit dåligt rent ut sagt! så det var bara att ta på sig syrgasen. Jösses vilken lättnad det var när jag fick på den -ni vet, den instängd känsla som bara skapar ångest och sen när man får frisk luft och syre igen? Oslagbart!
Men tyvärr mår jag inte särskilt bra. Det känns som jag börjar få feber och jag är täppt i näsan och som sagt jag syresätter mig inte speciellt bra. Livrädd att jag har fått någonting nu som bara förstör allting! 
Imorgon ska jag och mamma på spa i Ljungby. Det är någonting vi bokade för operation för att jag skulle ha någonting härligt att se fram emot och delmål: att ta mig ut hemifrån, sitta lite längre tid i bilen, och sedan då han 90 minuters lång ansiktsbehandling med bådeFärg av bryn och fransar, noppa bryn, ansiktsmassage, portömning, syrabehandling för att bli av med gamla hudceller och stimulera nya och få lite fräsch och fin färg,  och olika sorters Exfolieraande saker. Det var mer än så och jag tyckte det var riktigt prisvärt. 
I alla fall nu så här klockan 21:00 dagen före så känner jag mig lite pessimistisk. Nattpatrullen skulle kolla puls? temp, blodtryck och syremättnad två gånger inatt och jag lovar att blir jag dålig så måste jag ringa ambulans.Numera är man ganska medveten om att jag kan bli jätte jätte sjuk jätte jättesnabbt. Att en lunginflammation kan blåsa upp på bara några timmar eller som till exempel covid den är det är bara hjälp plötsligt var kaos. Sedan har jag olika anledningar till att få infektioner och såna där saker. Sedan har jag väldigt dåligt immunförsvar med. Men det primära nu är väl syremättnaden? För sjukhuset har sagt det klarar jag mig inte på en lite syrgas så måste jag in till sjukhuset. Och det kan jag väl förstå visserligen men jag vill verkligen inte missa det jag ska göra imorgon. Och sen går det covid i Vislanda har jag hört. Nej, fy fan rent ut sagt, jag vill inte bli dålig nu allting har gått så bra!!!
(null)

Anette

Åh, jag håller tummarna så hårt jag kan att det inte blir något mer nu, så att du kan åka iväg i morgon!