illamående

Bra dag på det stora hela. Fast hela tiden ett illamående. Var och åt med mamma på en jättego vietnamesisk restaurang. Tyvärr fick jag någonting som smakar lakrits i munnen mot slutet och då försvann all matlust (null)

 Jag kan vara inte få I mig lakrits,  för det var någon gång jag skulle dricka ett kontrastmedel när jag hade fått ett brustet tarmvred och jag spydde upp allt över hela mig. Nej tack ingen lakrits för mig.
Mamma var snäll och köpte ett par fina sängbord åt mig med, från start två hela men efter en liten bit i våran ägo så är det bara ett fullt fungerande sängbord -men det är väldigt fint! Nu blir det lite ordning och reda i sovrummet.
Lungorna har inte varit sådär jätte toppen idag och nu ikväll så bara päser dom och viner. Dessutom tänkte jag berätta, jag har fått världens urinvägsinfektion och har nu frossa och feber. Antibiotika är utskrivet och intaget men det tar ju tid innan det verkar. Fast visserligen, antibiotika för just urinvägsinfektion märker man ju effekt efter en eller två tabletter.. vid andra infektioner brukar man räkna två till tre dagar.
Lena Hansson

Det kan ha varit fänkål som smakat som lakrits! Den har en lått lakritssmak.
Själv älskar jag lakrits och fänkål men jag förstår att om man associerar det till något obehagligt man varit med om så är det ju klart jätteäckligt!!
Kram Lena