I alla tider har jag avskytt bönor och linser. Dom är så mjöliga! På senare år har jag börjat uppskatta linssoppa och nu när jag tänkte införa mer vegetariskt hemma inser jag att jag MÅSTE äta lite linser och bönor för att få i mig protein. Så... om jag gör en gryta själv vet jag ju vad det är i den
-och har ingen att skylla på om den inte är god!
Någon som har favoritbönor och favoritlinser? Finns ju Mängder färger?! Kidneybönor, svarta bönor, mängder linser och vatusan är kikärter??? Blandade bönor, är det ett säkert kort att köpa? Har underverken olika egenskaper? (Orkar inte Google) 
en framtida rätt är
  • Stek lök och bönor (vilka?!)
  • På med kokosmjölk och något till (tips?)
  • Krydda med bland annat chili
 Servera hur????
/förvirrad 
(null)


vego,

Kommentera

Publiceras ej