Maten jag stoppar i mig

Det är märkligt. Jag har bestämt för mig att en rejäl köttbit är smarrigt och kött nödvändigt..... och grönsaker trist. Men numera känner jag motstånd mot att laga mat med kött. Lagar i princip aldrig kött hemma faktiskt. I mejeridisken blir det ofta vegan. Fast jag tillagar inte direkt grönsaker, så undrar vad jag äter?? 
Ägg. Banan. Mjölk.kokosmjölk och kokosyoghurt. Pasta, ibland sjögräsnudlaf. Italienska tomatsåser. Keso. Couscous. Vindruvor. Tomater. Yoghurt ibland vegansk, proteinpudding, müsli, Sojaprodukter. Näringsdryck.  Linskakor och mahskakor. Gröt. Smoothie. Makrill. Ostbågar. Barnmat. Mos. torsk,  Ost ialla former. Smör. Lax. Potatis. Pulversoppa. Lök. Färdiga sallader och mat att värma i micron.
Eh. Får nog ta och se över hur jag äter. Nu ser jag att det är grymt mycket kolhydrater! MEN senaste blodproverna visade på att min kosthållning blivit mycket bättre. Måste bero på att jag äter ägg i stort sett varje dag.
Faktiskt lockar ett vegetariskt liv (till och med vegan!) men det är så otroligt mycket fiber i grönsaker och frukt och min mage vill inte ha fiber. Så hur göra? Någon med tips? Listan på vad som intas är rätt begränsad. Gillar generellt inte bönor
(null)


Anonym

Bolla gärna tankarna med din psykolog och se vad hen tycker.