Kortbevis och kalas

Vi hade en härlig kväll hemma hos mina föräldrar igår. Vi firade ju min utbildning och mamsen, papsen och syskon med familjer var där. Himla smidigt att ha kalas i ett annat hem än sitt eget... 😁 vi käkade smörgåstårta , en vanlig och en italiensk. Mums! Fast den italienska var fetaost-dominerad. Som tur väl är så är jag freaky i fetaost.

Fick den här fina rosen med kvistar av körsbärsträd som sen går i blom av syster med familf. Underbart fin!: (bara Happy låter bli den: (null)Och av mamma och pappa fick jag ett sååå fint halsband i guld och silver som var livets träd:
(null)
Och av bror med familj fick jag ett uppskattat presentkort på grand samarkand. Det blir något väl utvalt jag köper där!
Kvällen var jättelyckad och det var en väldigt trevlig taxichafför som körde hem mig. På resan till Vislanda där kalaset körde chaffören som en dåre så jag tog kort på honom. Han blev sur men det är inga förbud mot kameror i taxi och jag dokumenterar helst en hastighetsmätare på 125 i en 90-väg. Och kommer göra numera. Dom som kör får väl bli sura men jag kommer helst fram levande och skiter fullständigt om någon som inte kan köra blir tjurig! Dom ska veta när dom kör illa!