Älskade cirkel

Måndag 21/1 kl. 17 är det dags för "Vi 30+ med npf"! Jag blev ju sjuk samma dag som vi skulle startat 7/1 och det gjorde mig grymt besviken. En vill ju klara allt en åtagit sig. Studiecirklar jag håller "Vi kan!" Och "npf 30+" är sårbara för jag är ensam ledare. Lite trist för deltagarna om jag inte gör mitt jobb
-fast jag känner mig behövd 😃

I alla fall krävs det en hel del jobb utanför studiecirkelns två timmar. Dels mejlkontakt med deltagarna, skicka påminnelser och kolla hur det känns för dom och fånga upp idéer och känslor och få alla att bli sedda. Dels hålla kontakt med Abf, chefer administrativt, namn, närvaro, timrapporter och sånt, dels förbereda varje gång. Vid varje tillfälle har vi ett tema och jag behöver alltid ha tänkt igenom det noga och skrivit någon form av plan inför.
21/1 blir det tema "Stå ut!" mycket inspiration av Anna Kååver och DBT. Det blir nog mycket år det hållet i vår tror jag. 
Deltagarna i cirkeln bara älskar jag! Dom är ju min lilla grupp och dom ger så otroligt mycket på cirklarna, delar med sig och lyssnar och formar studiecirkeln ihop. Sen får jag så fin feedback och härliga mejl. Evigt glad över att ha börjat i ABF!

Titt på temat:

(null)


Abf - VildaMatilda - VildaMatilda - abf