Jo, det blev en liten promenad på 2,4 km i okej långsamt tempo. Det var ganska precis vad jag klarade. Nya tag imorgon!
(null)


Facebook loppis är grymt bra! Jag bytte några gamla dvdfilmer mot en ny matta. Jag har inte ens min tv inkopplad, så varför ha filmer jag absolut inte tittar på? Såg bara mattan på bild, men hakade på. När jag rullade ut den hemma var den STOR och mycket färg! Den får vara i sovrummet ett slag. Bosse älskar deb, ligger och gnider sig och rullar runt. Egentligen vet jag inte om det är så lyckat med så stor färgglad matta i ett så litet rum? Vad tycker läsarna?
(null)



Jag beställde visitkort för ett tag sedan men blev inte helt nöjd. Texten kändes för liten, lite svår stil att läsa och designen lite väl intensiv. Så ser dom ut på framsidan:
: (null)



Så företaget jag köper reklamgrejer av hade ett erbjudande jag inte kunde motstå, så såhär ser korten ut, men de är inte tryckta än. Det blir med en yta med pärlemoskimmer, nice! Betalade 206kr skulle kostat 887kr! Hoppas nu att verkligheten blir bra. Gärna kan det trilla in några jobb med :)
(null)




Jo apropå jobb ska jag på ett möte på måndag med daglig verksamhet i Växjö, omsorgen. Lite nya människor och mycket intressanta möjligheter. Sen efter mötet med dom sticker mamsen och jag och handlar fika inför studiecirkeln som börjar vid 17.00. Jag är galet nervös! Tänk om ingen säger någonting och att allt bara känns fel? Det känns faktiskt rätt stort med, att jag fick en tanke som nu är en hel studiecirkel jag ska leda. Jo det ÄR rätt stort att rott den i hamn såhär långt. Socialentreprenör kallas jag bitvis- kanske ska det stå det på visitkorten med? Influencer och bloggare är två andra titlar i min samling och min dröm är att kunna lägga till diplomerad handledare. 

1 kommentarer

henrik

30 Sep 2018 13:53

Duktigt,kör på =D Gymmet nästa då kanske? ;D

Svar: Ja gymmet finns med i tankar, men först måste jag klara av att ta mig dit gående :) idag gick jag 2,6 km och det är ungefär den sträckan till gymmet. Måste GA ork till träning också... ;) men vattenträningen är också aktuell
Vildamatilda

Kommentera

Publiceras ej