Rätt trist

Jag är rätt Depp nu efter ha läst det senaste i journalen. Okej jag vet- det är sällan bra att läsa sin journal. Det står  "multisjuk 35-årig kvinna... " och så rabblades en hel hög med sjukdomar och symptom upp. 
Multisjuk,
Och det är inte alls säkert att jag får second opinon med magen. På ett sätt förstår jag varför; jag kostar vården alldeles för mycket pengar. Resursslöseri? Varför lägga ännu mer pengar på en person som aldrig kommer bli frisk? Pseudoobstruktion kortar livet rätt rejält. Det nöjer dom sig kanske med. Undrar hur mycket man är värd? Hur mycket tid och pengar lägger samhället ner på någon som alrrig kommer bli helt bra?

Förlåt, jag vill inte låta bitter men om man ser det rent krasst så kostar jag en förbannat massa pengar och tillför väl inte samhället så där jättemycket även om jag nu har företag och kanske kräver lite mindre vård. Men vårdbehov ökar.
(null)
Foto: Linda Alfons ETC
Anette

Nja, din vård är ju ändå en investering för dem. Ju mindre besvär du har, desto mindre vård behöver du. Men förstår att det är lätt att känna så, om man är deppig... Men du har rätt till den vård du behöver!