Om allt och en del

(null)
Det står "love" på min tröja men jag känner inte direkt love. Snarare trött. In i dödens trött. Och nere. Nertryckt. Trött på att bråka med vården. Det är inte alls säkert jag får en remiss till specialiserad läkare på pseudoobstruktion, sk second opinion. Alltså.....
Skit rent ut sagt.Tån ser hemsk ut och gör ont och jag hoppas antibiotikan hjälper snart. Vid närmare inspektion av förrådet visade det sig att jag inte äger ett par sandaler. Alltså måste jag klämma in infekterad stortå i skor som sitter åt,

Men det var inte min stortå jag skulle skriva om, och det är inte särskilt intressant för läsare att få rapport om  infekterat nageltrång. Nej. Och det är kanske inte intressant att höra om sjukdomar och vården heller. Eller att jag är så trött att jag vill lägga av, trots att jag ska jobba ikväll. Eller att min glädje är borta.
Ja. Vad skriver jag för att intressera? Helt äriligt skriver jag om det som rör min tillvaro och tänker inte särskilt mycket på story eller läsarsiffrorna. Det som är viktigt är kommentarerna från läsarna, Vera, Anette, ssk:n, Henke, mörkrädd, Lotta, Linda med flera. Det betyder mycket! Det är därför jag skriver. Eller ja, får mig att anstränga mig litegrann extra. Sen har jag läsare som inte kommenterar men som betyder så oerhört mycket. Som CKK (tidigare nämnd som FossinKristin) , Coola Kommun Kristin, som jag träffat via jobbet. En fantastisk medmänniska som värmer själen något otroligt och en människa jag träffade på av en slump när jag föreläste för ett år sedan. Här är en bild, tagen vid studiebesök i Stockholm. Jag ser helt väck ut och CKK skrev något om att det ser ut som hon skulle sluka hela stationen med det leendet. Jag tycker hon är fin! Och en förebild modell stor för min del.
(null)För vem blir inte glad av att öppna mailboxen en grå måndag och mötas av pepp-lista? CKK hade skrivit en till mig och den hänger mitt på kylskåpet och påminner mig om det fina som finns i världen varje gång jag öppnar kylskåpet.:
(null)Ja nu när jag skriver detta inlägget skiner solen på mig och när jag tänker närmare på alla härliga människor, både via dator och i verkligheten, så känns just det rätt gott.


Nu gäller det att tagga för föreläsning i kväll. Jag kommer återkomma med mailväxling mellan mig och vården,
Peace
Chrizzycool

Du är en förebild! Tack för fina ord. 🌷🙏🏽