Lockar och läkare

Jösses vad lockig jag blivit pga sjukdom. Håret ändras bara vid stora hormonändringar typ graviditet, klimakteriet och sjukdom. Eller cellgifter. Mina värden är usla och det märks minsann på håret! För ett år sedan var det bara lite milt självfall. Fråga till läsarna; färga rött? Mer rött än det urtvättade jag har? Slingor? VildaMatilda är röd och rufsig, men illrött, koppar, mahogny... eller låta det vara så som det är nu?

(null)
Jag är galet nervös och rejält orolig och taggad för imorgon ska jag träffa dr. Simán på gastromedicin mottagningen för första gången denna vändan. Kirurger skrev ju remiss till medicinkliniken för vidare utredning och med fråga om jag har pseudo obstruktion. Det var dr. Rickard Johansson som ringde upp mig och allvarligt sa:
-din tarm har lagt av Matilda. 
Och  remiss skrevs till medicinkliniken.  Tyvärr håller jag inte läkaren speciellt högt, han har ordinerat medicin i farliga doser, för bara någon vecka sedan, en medicin som man på inga villkors vis ska ta vid pseudoobstruktion. Och när jag hade honom 2015 för att ha koll på nutrition och få dropp då och då gjorde han inte det han skulle. Inga dropp eller vård, bara anteckning skickad till annan läkare som inte kunde göra något. Så nej. Jag väntar inga mirakel och kommer begära seccond opinion i vilket fall som helst. Om jag nu har pseudoobstruktion så ör det allvar och det är bara cirka fem stycken per miljon invånare som har sjukdomen och då måste man ju naturligtvis få träffa en specialist. Jag tänker fightas!