Klänningar och jobb

Jag får inget betalt för detta inlägget, men tycker jag borde få för reklamen!!!Hur snygg är en klänning tillåten att vara? Hittade dessa pärlorna på Wish:
(null)
(null)

(null)


I stort sett jobbar jag alltid i klänning. Det känns bäst så, både i sammanhanget och för att jag går in i min arbetsroll då. Det känns bättre att planera med chefer, föreläsa och så i klänning helt enkelt. Tyvärr har jag inte så många långärmade 60’s klänningar. Egentligen borde det inte spela roll att gå i kortärmat med gamla ärr som inte kan bli mer blekta MEN jag känner mig dömd på förhand, till och med om det är självskadebeteende jag ska föreläsa om, vilket borde innebära tolerans och förståelse. Nix. Inte alltid. Ärren talar snabbare och mer kraftfullt till okänt folk än vad jag själv hinner göra vid första anblicken.


Nåja. Klickade hem den svarta och den grå klänningen. Billiga, och nog varken ekologiskt eller fairtrade.  Jag hoppas nu dom inte är på tok för korta som det finns risk för när det är asiatiska storlekar. Inte kul att beställa 5xl (!) och ändå sitter det som ett kort linne. Antingen blir det flopp- sitter illa och dåligt tyg- eller så har jag två utmärkta klänningar att jobba i. Så går du och läser, är medlem i förening, vill ha inspiration och nya vyer på arbetsplatsen eller känner till någon som vill anlita en föreläsare så finns jag! Jag kommer hålla en föreläsning på onsdag om självskadebeteende vid neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.