Jobbargrejer

Nu har jag ett par rätt lugnA veckor då jag inte åker iväg på något större jobb. Både skönt och tråkigt. Skönt- det är lite mycket med annat, hälsan är inte okej, jag börjar plugga och sen blir det jättemycket jobb november/december. Tråkigt- det är hemskt att gå hemma. Även om jag pluggar och jobbar på kommande föreläsningar är det ändå rätt kul med föreläsarnerver och träffa folk. Jag har i alla fall Abf och det jag gör där. Och som sagt- plugga. Sysslolös är jag inte, dels måste jag jobba fram tre helt nya föreläsningar med tillhörande PowerPoint och hem finns att sköta, familj att träffa, vänner, katter och allmän vardag.

Jag har så svårt för att komma ihåg namn och i vissa sammanhang är folk lite osäkra på vem jag egentligen är, så jag har beställt namnskylt för att underlätta för folk. Så blev den;
(null)

När jag var med Växjö kommun på studiebesök i Stockholm hade jag definitivt behövt namnskylt och presentation! Det var folk från utbildningsförvaltningen, arbete och välfärd och omsorgen och jag hade liiiiiite svårt att förklara vem jag var och vad jag egentligen gjorde där. Frågade CKK ungefär:
- vad säger jag att jag är?! Min roll?
För jag märkte att folk undrade. Så oftast sa jag att jag jobbar i projektet med ett npf-vänligt Växjö som CKK leder. Ibland när några verkade vilja veta ännu mer sa jag att jag är "inlånad för brukarperdpektiv" fast för mig kändes det inte helt okej, även om jag faktiskt är där i någon form av det. Känner väl lite att jag är trött på brukare och diagnoser, men det är väl det jag får nöja mig med tills jag blir något annat. Typ handledare.