En liten redogörelse

Igår var det ju dags för "npf 30+" och hade bestämt, med gången före i huvudet, att jag skulle leda lite mer. Lite mer hålla reda på att alla får prata, vilka som pratar och att ämnet är relevant. Och lite tuff tänkte jag vara om det inte  respekteras,  för studiecirkeln jag startade och leder är det en fri zon där man får tycka och känna som man vill.
Temat igår var "ensamhet"

Tankekarta (om det går att läsa min handstil)
(null)
Grejen är den att jag aldrig förr lett någon studiecirkel eller något där i närheten. Det har varit en hel del styrelsearbete och vad det tillhör. Och jag har varit moderator på en utbildning men detta är nytt. Ska gå utbildning till cirkelledare i december och hoppas på fler cirklar och uppdrag  Fick sådan go känsla av cirkeln igår att jag vill bygga vidare och utveckla. 
Klänning blev det igår:
(null)

(null)
Och jag hade min nya namnskylt. Som ni vet gick jag i foppatofflor pga nageltrång. Hade ALDRIG kunnat använda andra skor så länge som det behövdes igår. Fodrade Plagiat-Foppa och klänning? Jag orkade inte bry mig. Hade inget annat att välja på.
(null)
Var hemma vid 20 ungefär. Katterna blev superglada och tjöt och rusade runt, dom trodde väl jag skulle sova borta för jag brukar aldrig gå in eller ut när det är kväll, och det vet dom gissar jag. Fast det första som mötte mig var en spya i hallen och två vingliga, yrvakna katter som verkade haft hemmafest med mycket sprit. 
Det var svårt att somna. Var så uppe i varv. Bosse och Happy låg på sin vanliga plats i sängen; vid sidan inne vid väggen.

(null)
Peace på er!