Dagbok rättspsyk

Söndag 13/7 -08
00.40: nehej, jag kan inte sova. Har i te provat heller men jag är pigg. Drack dumt nog kaffe vid kvällsfikat.
08.55: somnade vid halvtre-tiden. Blev väckt vid åtta och har varit vaken sedan dess, bara legat o myst i sängen, druckit kaffe och rökt. Fastän det inte händer jättestora saker "big happening", är jag ändå positiv det som händer och vad jag kan göra; göra smycken, läsa Anna Kååver, promenera... lite sånt. Antingen har jag ett jäkligt tråkigt liv, eller så ser jag det positiva i för andra, vanliga grejer. Tror på det sistnämnda, ibland är jag äckligt positiv.

Har inte spytt på en vecka. Bra? Dåligt? Både och. Bra för attt det är sunt och normalt. Dåligt för att jag är livrädd att gå upp i vikt! Mott team hade ett samtal med mig om ansvar för ett tag sedan och uppenbarligen hjälpte det, trots penna i magen.

22.09: ganska jobbig dag har det varit. Trött, tung, skadetankar (slog i handen) och ja; jag har
GRÅTIT också! Låg i sängen vid tvåtiden och var sådär trött jag ofta är och bara grät. Sa inte till någon eller så, grät själv.
Det kan vara mina obefintliga järnnivået som säger till, annars vet jag inte. Jag äter ju och spyr inte. Hmmm jag TROR jag äter normalt men tänker inte så mycket på det just nu. Kanske därför?
Har precis fått massage av Ellinor. Trötttrött


Fredag 18/7 -08 rättspsyk Växjö
Hoppade över kvällsfikat igår, frukost, 10-fikat och lunchen men åt en  Geisha. Spydde. Har en påse nötter. Undrar hur länge jag är stark nog att hoppa över måltiderna? Känner mig ganska duktig förutom den jäkla geishan.

Pennan i magen gör ont. Har tagit alvedon 2 ggr och diklofenak en gång. Trött och hängig och det är inte roligt att ha ont. Pissväder sen lång tid tillbaka, precis som förra sommaren på piva. Herregud, låg bara i sängen, rökte inte och drack näringsdrycker och hade dropp.
Jag säger bara en sak: aldrig mer näringsdrycker! Har två förpackningar med fyra i varje i kylskåpet hemma i lägenheten. Det känns märkligt, det är ju ändå inte mer än fyra månader sedan. Tänk, ett tag var jag tvungen att dricka sex näringsdrycker per dag, fatta, EN innehåller 300 kcal! Visserligen mådde jag rätt okej kroppsligt, det syns på fotot på mitt leg som är taget då, men inte konstigt jag inte blev ordentligt mager.
Har ett fotografi taget i augusti i minnet tjejen har blont, halvlångt lite lockigt, men risigt torrt hår. Huden stramar över kinderna och nyckelbenet  ser spetsigt ut ovanför de obefentiliga brösten. Hon ler, men det är ett påklistrat leende och ögonen är inte levande. Nu har det snart gått ett år sedan kortet togs, och var jag? Vad är jag?
(null)16.15: har faktiskt pratat en del nu under eftermiddagen. Mest med Mickis och hon är underbar.
Det är flera personal som frågat mig de senaste dagarna om jag trivs och sånt. Det var desssurom personal som jag inte brukar prata med. Otroligt förvånad, men glad! Vet inte riktigt varför men det har verkligen verkar som de på allvar undrar och bryr sig. Det ör så skönt när de "söker kontakt" eller hur man ska kalla det

17.05: jag tar diklofenak jag får ont i magen av, plus att jag tar alvedon. Har frågat om jag kan få voltaren för jag kan förstå att jag inte får tunga grejer som tradolan mot pennan i magen. Fick svar; nej jag får inget. Jag skulle nöja mig med enbart alvedon. Oj okej men man åtgärdar ju inte felet (pennan i magen) vad ska jag då göra?! Jag har svinont! Gör något! orkade inte argumentera och ifrågasätt.

18.55: inget gap och skrik. Pratar lite när jag röker och försöker skoja. Det tjänar ingenting att vara upprörd, även om det känns som jag ska brista inuti.