Helt galet skönt att vara hemma! Katterna är glasfasad dom med. Min granne Kjell tar bra hand om dom, men att ligga och jäsa i sängen med matte hyllas till skyarna.  



Det har varit rätt tunga ämnen här på bloggen det senaste har jag märkt. Jag hoppas ingen blir triggad eller mår destruktivt dåligt av det jag skriver, det vore hemskt! Dock har jag valt att inte censurera mitt liv- både upp och ner. Många läsare säger att det är därför dom läser, för att jag  visar livet. Ingen har perfekt liv, men så som sociala medier ger avtryck är det inte konstigt att folk mår dåligt- och gör det ensam i tysthet. Ingen visar ju sitt diskberg eller otvättat hår. inte heller sin ångest och tårar och den där gnagande oron i magen. Det är ju extrem ensamhet att ingen vet hur du har det, eller att inte veta hur andr har det på riktigt.  Om dom har haft panikångest eller plågas av social fobi, depression som gör att hemmet är fullt av smutstvätt och du bara inte orkar jaga damråttorna?  Fast det  är ju inga damråttor eller bild på din gamla fläckiga pyjamas på Instagram? Trots att det är med sant att ta foto på sitt diskberg än ett arrangerat snyggt foto med filter på ett sminkat leende som man övat på i exakt rätt vinkel vid kameran.


Oj nu drog jag iväg på annat. Jag visar inte riktigt allt det glamourösa. Snarare en vardag med toppar och dalar. Det är jag och jag står för det. Bara för dwt får ni se en icke fixad bild på mitt kök en dag då allt känns motigt och jag bara ligger i sängen.
(null)

2 kommentarer

Anette

04 Nov 2018 11:51

DU har inget att skämmas för...! ;) Mitt kök kommer jag aldrig att lägga ut bilder på!

Vera

04 Nov 2018 22:56

Du e så ye ye🤡 yvig... Gillart

Kommentera

Publiceras ej