Om vad man vill fokusera på något

Idag gjorde jag en av fyra huvudfrågor med fråga på varje siffra, dvs uppgift 1a,1b 1c, och vet inte riktigt hur jag ska tänka. Detta är delmoment två i utbildningen som består av fyra moment. Ska jag tänka ett gjort tre delrågor av 16... och har tre stora delmoment kvar?  Pessimist, optimist eller neutral? 
Jag har lite som princip att inte ha   alltför många konkreta mål. Det viktiga för mig är att jag rör mig. Sååå ska jag tänka på alla uppgifter jag har kvar att göra? Som något slags aktivitet i riktning mot mål? Med den pressen som följer. Eller inte räkna frågor och delmoment utan bara läsa på och se vart det hamnar? . Att tänka på att jag klarat hela första delmomenten gör mig glad, fast att tänka att jag har nästan tre  kvar känns som att jag står framför stor, brant trappa. Nja.
Jag klappar mig lite på axeln ändå. För när jag läste igenom frågorna på moment ett kändes det nästAn omöjligt- men jag fick godkänt! Och nu när jag ska hugga in på tvåan; är det ett stort berg jag ser.   Ändå är fråga 1a-d gjort- och jag lever ännu! 😁
Hur tänker ni läsare kring mål och drömmar?
Bild på senaste:(null)