Ny cirkel på gång

Jag må vara smått galen och inte särskilt verklighetsförankrad och kanske inte har så mycket självinsikt... men jag ska leda en till studiecirkel. Taggad av den jag har, glädjen att det ger något till andra och ger mig sysselsättning och hjärngrubbleri gör att jag skissar på cirkeln "vi kan!" Tankarna går såhär:"Vi kan!"


"Vi är många som känner att livet inte alltid är okej och då är det är ofta skönt att träffa andra helt kravlöst och slippa försvara och förklara allt eller försöka få omgivningen att förstå.
 Tanken är en studiecirkel där vi träffas och ger varandra stöd, lyssnar, pratar och ger tips. Varje gång kommer ha ett tema tex "ensamhet" "relationer" "arbete" och "hälsa" Vi formar cirkeln tillsammans utefter vad som efterfrågas.
Studiecirkelns avsikt är att skapa en zon där man får vara sig själv och bli sedd och hörd utan fördomar. Det ska också vara en zon som ska ge hopp och inspiration att hantera livet."Om den startar blir det via ABF. Bästa Karin (som berättade en rysarhistoria om operation vid nageltrång, vilket gjort att jag vägrat operation av min tå)
Har redan gjort layout och nu kollas terrängen.
Och om jag är galen, icke verklighetsförankrad och har brist på sjukdomsinsikt, så vet jag att detta, detta jobbet, det jag vill och det jag gör leder till att jag mår som bäst. Säg gärna vad ni läsare tror om mitt nya projekt? Är jag helt ute och cyklar på en annan planet?