Juletid

Blev inlagd igår, var i uselt skick. Natt på akutvårdsavdelning och mycket sömn, kämpande immunförsvar och ökad kortison gör att virusinfektion la sig lite och jag får åka hem idag. Jisses vad dålig jag var!


Och nu i jultider, tyckte jag var ute i god tid med julklapp till grannen Kjell? Beställde i slutet av november. Fick ju den fina, stora katten av honom. Det tog postnord FYRA VECKOR att hantera paketet! (Som skickats inom Sverige) Helt sjukt! I torsdags hade inget paket kommit och instruerade desperat mamma att köpa något på Rusta, Stackars snälla Kjell ska inte få gå utan paket och hon köpte den här:
(null)

Grannen är ju rätt kär i glitter, tomtar och ljus, som den ungkarl och pensionär han är 😃
.paketet (med ett enormt ölglas och avloppsrensare som såg ut som en smiley) kom igår fredag. Ska hämta paketet på posten ikväll och pappa skulle köra.

Vad skönt att inte bli kvar på sjukhuset över jul! Var livrädd för det. Albuminet har droppat igen, nu är det nere på 29. Får väl inte i mig tillräckligt. Det har legat runt 35 nåt halvår och det är ju godkänt. Någon läsare med åsikt? Lever i princip på näringsdryck och en och annan potatis.

Amanda CL

Jag har just nu också ett bråkande albumin pga en tarmoperation tror de. Jag tänkte köpa proteinpulver och se om det hjälper
Kram