Det blev ingen operation!

Jag skulle ju operera porten Och när jag kom till operation så sa läkaren Helena som jag känner väl och respekterardjupt, att hon ville se på ultraljud först hur den låg. Det visade sig att porten hade hamnat i rätt läge och jag gjorde kontraströntgen och fick nålar i satt i den och 
-det blev ingen operation som tur väl var! Så jag tillbringade några timmar på operation och lite på röntgen och hade ett otroligt fint samtal och samarbete med Helena Rosén, kirurg. Anledningen till att jag skriver ut hela hennes namn är för att hon är så djupt kunnig, så medmänsklig och så otroligt bra helt enkelt att jag tycker att hon borde veta, eller, hon läser nog inte min blogg, men i alla fall de som läser min blogg. 
Nu är jag hemma och kommer alltid ha nål i min port. En infektionsrisk men man får liksom överväga- vad är risker och varför måste jag ha? Någon gång blir det väl operation, men tack gode gud att Helena kollade med ultraljud först, för hon tyckte röntgenläkaren inte bedömt bilderna rätt. Annars hade dom öppnat mig och utsatt mig både för onödigt lidande, svår infektion och dessutom tagit onödiga resurser.
(null)