Arbetskläder

Jag fick en fråga på senaste föreläsningen om vad jag tyckte att personalen hade arbetskläder på sig, alltså vårdkläder. Jag funderar lite men sa sedan att jag vill att de ska ha sina landstings kläder på sig och inte sina privata. 
Varför? För att då ser man vilken som är personal och de blir verkligen personal. Som patient och personal är det en oerhörd makt  obalans och om personalen har vanliga kläder som känns obalansen Ännu större faktiskt . Det blir så tydligt att det är en människa som låser in. För när det är personal så kan man svälja ,  ångesten just för det är  personal. 
Jag vet 2008 när jag var 25 år och inlåst på rättspsyk och där hade de inte arbetskläder, några skötare var killar runt min ålder -som jag kände jag förmodligen kunde träffat på krogen och då blev det så otroligt sned maktbalans. Hade dom haft sjukhusets arbetskläder hade det varit mindre plågsamt: Istället för personal med vita kläder så var det potentiella flörtar som låste in mig kändes det som. Det var hemskt. Vi kunde ju setts nånannanstans
Jag har pratat om att vara människa. Hur blir man det som personal? 
Var inte privat, var personlig(null)