Idag är det ÄNTLIGEN dags för att få träffa ny läkare på Endokrinmottagningen! Jag har bråkat med samma i två år och krävt att byta. Han jag hade,  som det så småningom blev bråk med, ordinerade prover och när provsvaren inte var bra så ordinerade han nya, precis som det inte stämde. Han gjorde inte någonting åt det eller utredde, utan var proverna inte bra så skulle jag bara ta om dom helt enkelt. Jag känner en hel mil misstro och skepsis inför den nya läkaren. En kvinnlig jag hastigt stött på för några år sedan. Det har varit  ganska mycket och jag väntar mig inga mirakel. Däremot känns det som det behövs mirakel och jag är ganska luttrad, hoppas bara inte jag bli bitter! 
Som provet DHEAS var 0,33 (googla ni som orkar) och järnet var på 3
Det är bara förnamnet att vara slut och bitvis går jag på knäna om jag överhuvudtaget måste gå. Så ja, hoppas på mirakel men tror inte på det.
Nedanför är några provsvar för de som har lust att googla eller bara inte har något annat för sig. Jag har inte själv kollat upp särskilt mycket men vad jag har förstått så visade på binjurarna sviktar.

(null)


Kommentera

Publiceras ej